JEG FUCKING ELSKR MIG SELV

Nu kommer ærlige Erling på banen igen
Da jeg syntes, vi på de sociale medier hænger os for meget i det perfekte og derfor vil jeg jeg poste et ærligt billede og et ærligt indlæg..
Hvad er det perfekte? Det perfekte for mig er at jeg har det godt, men den måde jeg lever og ser ud på, uden at skulle leve op til nogle beauty idealer. Men jeg er faldet i op til flere gange og bestræber mig virkelig på at komme med lækre billeder til min IG. Jeg redigere alle mine billede før jeg poster noget som helst, redigere dem sådan så min hud altid er flot og glat, især lyset og farverne bliver rettet på.

Jeg kan godt forstå, der er så mange kvinder/piger der har svært ved at være tilpas i sin egen krop og ligeledes være tilfreds – vi har så mange idealer vi skal leve op til. Vi skal både være smukke, tynde uden appelsinhud, ingen stærkmærker – men girls de tre billeder jeg ligger op i forbindelse med dette indlæg er ikke redigeret. Men det viser en ærlig side af mig, og hvordan man typisk poser for ikke at se de ting vi piger ikke må være i besiddelse af. Jeg ligger det her op fordi jeg syntes at verden har brug for at se realiteter og ikke kun på det perfekte!

DET HER ER DEN ÆRLIG OG DEN RIGTIGT MIG!

Vi har brug for stærke kvinder der tør, at stå frem som de er. være stolte og vide at det er okay med maven dækket af strækmærker og lårene fuld af appelsin hud. Jeg havde selv appelsin hud og stærkmærker på mine lår/baller før jeg blev gravid, jeg var så skide flov og det skulle helst redigeres helt væk før jeg kunne poste et billedet. Men nu ved jeg hvem jeg er som person, Jeg ved hvad jeg er værd, så fuck om jeg ikke har lange ben og langt lyst hår – jeg har små fede ankler, appelsinhud på lårene samt nogle skønne og tydelige stærkmærker.
JEG FUCKING ELSKER MIN KROP! JEG ELSKER HVEM JEG ER OG JEG BEHØVER IKKE AT VÆRE EN JEG IKKE ER, FOR AT BLIVE ANERKENDT PÅ IG ELLER BLANDT ANDRE!

XX T <3 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar